Post

Vanmorgen ontving ik onderstaand berichtje in mijn mailbox, nadat ik eerder deze week een coachsessie met haar had:

“Hi Hanneke het was bijzonder om met jou te werken, ik heb de beleving van ‘gevuld zijn’ in mezelf nog mee kunnen nemen in mijn gesprek later die dag.Ik ben heel benieuwd wat het werken met jou in mij bewust kan maken.”

Mijn missie

En ik dacht YESS this is it …..het is mijn passie én mijn missie om vrouwen te inspireren, te begeleiden en te laten ervaren hoe het voelt om “gevuld” te zijn in zichzelf. En 1 van de belangrijkste plekken in je lichaam om “gevuld zijn” in jezelf te ervaren is je buik en bekken. Dat is de plek van je fysieke ik-kracht. Het is de basis waar vanuit jouw hart en hoofd zich gedragen weten en gevoed kunnen worden. Verankerd in je buik en bekken maakt dat je aanwezig, krachtig en gevoelig in je lichaam kunt zijn, je minder snel “overwhelmed” voelt door alle situaties die het leven nu eenmaal met zich meebrengt. Je voelt je letterlijk en figuurlijk meer gegrond, waardoor je beter je grenzen aan kunt geven en kunt voelen wat goed is voor jou. Zodat je heldere keuze’s kunt gaan maken vanuit jouw authentieke waarheid verbonden met jouw eigen- wijsheid

Prachtig én Krachtig

Het is natuurlijk prachtig dat we collectief steeds meer vanuit ons hart kunnen en willen leven, maar ons hart te verbinden met en te laten ondersteunen door onze buik/ bekken, zorgt ervoor dat je ook helemaal AAN-wezig bent in je eigen lichaam en werkelijk van binnenuit prachtig én krachtig in het leven kan staan! 

Gratis Skypesessie

Wil jij ook ervaren wat het voor jou betekend om “vervuld te zijn” in jezelf? Neem gerust contact met mij op voor een gratis 20 min skypesessie om te kijken en te voelen of ik ook iets voor jou kan betekenen.