Qi Coaching

Soms loop je steeds maar weer tegen dezelfde blokkade en/of uitdaging aan. Fysiek, emotioneel of mentaal. Je wilt wel anders, maar weet (nog) niet goed hoe?

Hulp vragen kan dan een eerste stap zijn om inzichten te verkrijgen en verandering tot stand te brengen.

Jij, als vrouw, en jouw energie staan centraal in Qicoaching. We kijken samen naar je vraag/probleem/uitdaging en hoe het op dit moment gesteld is met al je levensgebieden. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel (zingeving). Waar en/of in welke situatie of plek verlies jij energie? Waar ervaar je een gevoel van gemis of leegte? Hoe zou jij je willen voelen? Wat is je diepste (ziels)verlangen?

“You have to know what sparks the light in you so that you, in your own way, can illuminate the World “- Oprah Winfrey

De universele levensenergie

Mijn doel als Qicoach is om jou als vrouw (weer) in contact te laten komen met de gevoeligheid en de wijsheid van je lichaam. Het onzichtbare voelbaar te laten worden en de verbinding met de universele levensenergie (Qi) te herstellen en te versterken.

Om je hoofd, hart en buik op een natuurlijke manier weer in balans te brengen, soepel te laten samenwerken én te houden. Ik nodig je van harte uit om in een liefdevolle en veilige setting je gevoeligheid te (her)kennen, te omarmen en te belichamen, zodat deze je kunnen leiden op je pad naar een energiek, authentiek en geïnspireerd leven.

Tijdens de sessies zullen we niet alleen praten, maar afhankelijk van het moment ook mediteren en/of ons lichaam bewegen om de Qi (levensenergie) weer vrij te kunnen laten stromen.

Verlang jij ook naar…

Meer lichaams bewust-zijn en zelfvertrouwen?

Volle verantwoordelijkheid  te nemen voor jouw leven?

 Duidelijk je grenzen aan kunnen geven?

 Weten hoe je je levensenergie op peil kunt houden?

 Om helder over je verlangens uit durven te komen en  krachtige keuzes te kunnen maken ?

 Te leven vanuit innerlijke kracht?  Waarachtig, flexibel, vitaal en stromend?

Neem vrijblijvend contact met mij op om in een gratis 15 min skypesessie te ontdekken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

In een privé Qi coachsessie bij Hanneke heb ik ervaren waar de energie in mijn lichaam stroomt of stagneert. Ik voelde al een paar weken pijn in het SI gewricht met uitstralingspijn naar mijn linkerbeen. Hanneke begeleidde mij om mijn lichaamshouding van binnenuit op te bouwen en te onderzoeken hoe ik in een staat van pijn of ongemak kan ontspannen. Haar aanpak richt zich op voelen en vertragen ipv denken en analyseren. De manier waarop Hanneke dit doet, is professioneel, persoonlijk, liefdevol, respectvol en geduldig. Het helpt mij op weg om contact vol te zijn met mijn lichaam en om dieper te ontspannen. Ik ontdekte hoe het is om in mijzelf te kunnen rusten.
Janet Kunst