Qi Delight

Qi Delight begeleidt en inspireert jou, mooie vrouw,  om de verantwoordelijkheid te gaan nemen over je eigen levensenergie (Qi) op alle gebieden; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Daarbij  biedt QiDelight ondersteuning om de verbinding te herstellen met de natuurlijke stroom van levensenergie in en om je heen en het her-ont-dekken van je volledige potentieel. Door ( be-)oefening, (zelf) inzichten, ervaring en verbinding te ont-wikkelen met je lichaam, je buik, hart en Ziel, kom je weer in contact met je ware Essentie. Zodat je vanuit je ware Essentie, een heldere, waarachtige, liefdevolle en krachtige  inspiratiebron kunt zijn.

In eerste instantie voor jezelf en daarmee als vanzelf voor je omgeving en de wereld. Qidelight is geïnspireerd op oude wijsheden uit het Taoïsme en reikt oefeningen, inzichten en ervaringen aan uit verschillende Qigong vormen, waaronder Chi Neng Qigong en Healing Tao. Ook tref je invloeden aan uit  Tantra, Wombwisdom, intuïtieve dans en energie/lichaamswerk. Allemaal met een touch of female Delight;  vrouwelijk, sensitief, zacht, stromend en speels.

“Ons lichaam is de sleutel. Daar is alle wijsheid te vinden. We hoeven er alleen maar naar te luisteren.”

It’s a way of life

De oefeningen en handvatten geven je vitaliteit en helderheid. De verbinding tussen je hoofd-hart-buik wordt versterkt, en van daaruit de verbinding met je omgeving en de natuur (het Universum). Je ont-wikkelt je innerlijke wijsheid en intuïtie, zodat je meer in flow en verbinding kunt zijn met je ware Essentie. Je wordt je bewust waar je invloed op hebt, en krijgt helder zicht op waar je kunt veranderen en waar niet.

Je ontdekt wat de kracht van aandacht, van vertragen en van stilte is, zodat je werkelijk kan gaan voelen en je steeds meer bewust wordt van de diepere, subtiele sensaties in en om je lichaam heen. Zodat je deze sensaties op een liefdevolle en nieuwsgierige manier kunt observeren, benoemen en er simpelweg mee kan Zijn, waardoor je dieper ontspant en vol vertrouwen en waarachtig kan gaan mee bewegen met de natuurlijke stroom van jezelf in verbinding met het grotere geheel, het Universum.

Bij QiDelight ontmoet je een zeldzaam zachte kracht die zeer sterk werkt voor body & mind. Heel bijzonder dit te ervaren. Voor iedereen is ruimte en aandacht om de lessen op eigen level te volgen. Ik kom graag vaker.
Cisca den Boer

Hanneke is een hele lieve en warme vrouw. Ze stelt je helemaal op je gemak en geeft haar lessen vanuit haar passie en haar hart. Ze is een kei in het begeleiden van vrouwen en helpt je (weer) je eigen lichaam te voelen.
Thalia Regterschot