Aanbod

Rite of the Womb

De Rite of the Womb ( het ritueel van de baarmoeder)  is een krachtige initiatie vanuit de Inca -traditie ter heling van het individuele en collectieve vrouwelijke lijden en Moeder Aarde.

Het is een oud ritueel, afkomstig vanuit Zuid- Amerika en terug te voeren tot de Inca traditie, dat via medicijnvrouwen, in verbondenheid met een “lineage van vrouwelijke spirits” een doorgave kent en sinds 2014 wereldwijd wordt doorgegeven.

Deze vrouwenlijn wil het volgende aan ons doorgeven:

” De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

De Rite of the Womb is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een Healing als ook een Blessing is, wordt jouw vrouwelijke kracht gereactiveerd.

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkend, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee… Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging.

Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag her-inneren wie ze werkelijk is. Krachtig en tegelijkertijd gevoelig, zacht, liefdevol en wijs.

De Rite van the Womb (baarmoeder) is zeer krachtig en brengt in alle zachtheid, jouw moeder-schoot van creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen… Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn! Bekijk de video voor een impressie.

 

Data: op dit moment zijn. er nog geen nieuwe data gepland.

 Tijd:  13.30 tot 17.00 uur

Reserveer je plek en koop je ticket 

Locatie: De Open Ruimte Almere